Kate se modernizirala: Oduševila prvom objavom na društvenoj mreži

Piše: Redakcija

 AFP

Princ William i Kate Middleton bili su na službenoj turneji po Pakistanu, a vojvotkinja je upravo tu priliku iskoristila da objavi svoj privatni Instagram post na službenom profilu kraljevske porodice. 

Vojvotkinja od Cambridgea tako je objavila sedam fotografija iz posjeta sirotištu u Lahoreu. Jedna od fotografija dočarala je prizemni trenutak para, Kate je držala palicu za kriket, dok je princ William bacao lopticu prema njoj.

Njen suprug, kao i šogor Harry, već su prije objavljivali osobne objave na Instagramu te se dugo čekalo na Kate. 

Njihov tim za društvene mreže na Instagram profilu Kensington Royal objavljuje fotografije i novosti vezane uz par te promoviraju humanitarne akcije u kojima sudjeluju.

I dok princ Harry i Meghan Markle često dijele fotografije i postove na svojoj stranici, princ William i Kate nemaju tu naviku pa je ova objava vojvotkinje Kate svima bila iznenađenje. 

Sve je popratila emotivnom objavom: 

– Zajednica u SOS selu izgrađena je oko porodice, najbolje moguće porodice koju ste mogli zamisliti, gdje se svi zajedno okupljaju kako bi njegovali, voljeli i štitili djecu. Ova ranjiva djeca, od kojih su neka prošla kroz strašne traume, upravo uz brigu ovih ljudi uče prave vrijednosti, baš kao i način na koji bi trebali uspostaviti kvalitetne odnose i veze koje toliko žele. 

Screenshot 

Par se odlučio vratiti u sirotište nakon što su bili prisiljeni ostati preko noći u Lahoreu,  kada je njihov avion koji je letio za Islamabad morao sletjeti zbog lošeg vremena.

U septembru su princ William i Kate proslavili brojku od 10 miliona pratitelja na svom Instagramu. 

Pročitajte još