Veliko slavlje u domu Milice Kokotović

Piše: Redakcija

Poznato televizijsko lice Milica Blagojević Kokotović objavila je nekoliko fotografija na svom Instagram storyju sina Filipa koji je jučer proslavio svoj peti rođendan. Ponosna mama uz jednu od fotografija dodala je i simpatičan opis:

– U mom tijelu ti si bio… moj si dovijeka. Sretan rođendan radosti moja prva, da si mi zdrav i sretan zauvijek.

Lijepoj bh. voditeljici majčinstvo odlično prija, pa nerijetko na svom Instagram profilu objavi i porodičnu fotografiju sa suprugom i sinovima, Filipom i Stefanom. U jednom od intervjua za naš magazin Milica je otkrila kako nije popustljiva mama, te da se uvijek mora znati red i prioritet.

– Nisam uopšte popustljiva, jer stojim iza toga da se mora znati red i prioriteti, te da se obaveze moraju ispoštovati, a tek poslije toga možemo razgovarati o beneficijama. Mnogo vremena posvećujemo razgovoru s Filipom. Kao i sva djeca, mnogo je tvrdoglav i na sve moguće načine pokušava istjerati po svom. Ali, onda objasnimo i pojasnimo šta smije, šta ne smije te zašto ne smije i skoro uvijek posluša. U odnosu s djecom treba mnogo strpljenja. Nekad se čini nemogućim da poslušaju, ali kad zauzmete djelimično autoritativan stav, a djelimično prijateljski onda su i oni otvoreni za saradnju.

Pročitajte još