Anabela i Andrej se zvanično razveli

Piše: Redakcija

Kako prenose srbijanski mediji, Anabela Bukva i Andrej Atijas zvanično su se razveli u Drugom osnovnom sudu u Beogradu. Njih dvoje su se, navodno, zadržali samo pola sata, a sve zbog činjenice da su se oko svega lako dogovorili. 

– O Blanki će se starati Anabela, a Andrej će je viđati kad god poželi. Ovo je bilo neobično suđenje kakvo se rijetko viđa, jer su emocije međzu partnerima i dalje prisutne, koliko god da su problema imali – rekao je izvor za “Srpski telegraf”. 

https://www.instagram.com/p/B6Yk-CHBfHF/

Anabela se o ovome nije oglašavala, dok je Andrej samo kratko rekao da ostaju najbolji prijatelji za cijeli život. Da to zaista i namjeravaju Anabela je pokazala prije nekoliko dana, kada je bivšeg supruga javno podržala na njegovom putu liječenja od alkoholizma. 

– Jako sam ponosna na njegovu odluku da promijeni svoj život i ostavi iza sebe loše navike. Bila sam i uvijek ću biti velika podrška ljudima koji znaju da cijene ljude kojima je stalo do nečije sreće. Andrej je i te kako zaslužio da mu budem podrška, kao što je i on meni bio kada mi je bilo teško. Prošlo je ono najgore i ostao je pri svom stavu da treba da stavi tačku na takav život. Uskoro izlazi kao potpuno zdrav i Hvala Bogu, sretan, mlad i perspektivan muškarac – napisala je ona.

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti