Lijepa pevačica namjerava ostati trudna s nepoznatim muškarcem

Piše: Redakcija

Britanska pjevačica Cheryl Cole, koju neki smatraju jednom od naljepših žena svijeta, prvi je put javno priznala da nikada nije imala sreće u ljubavi. 36-godišnja pop zvijezda odlučila je stoga da joj novi muškarac u životu nije potreban kako bi proširila svoju porodicu, pa će stoga samo potražiti donatora sperme. Iza nje je veze s muzičarem Liamom Payneom s kojim ima 2-godišnjeg sina Beara, no danas osjeća kako joj vrijeme za potragu novog partnera ističe i želi se isključivo posvetiti procesu dobivanja novog djeteta.

– Da je vrijeme na mojoj strani i da sam u dvadesetima, da, razmatrala bih više opcija ili čekala nekoga ako bi osjetila da je pravi. Vi možete upoznati nekoga i osjećati se sjajno zbog toga ali nikada ne postoji garancija jer se puno toga može dogoditi. Život je smiješna igra – izjavila je Cheryl za magazin The Times.

Zato planira imati još bar dvoje djece i tvrdi da će potražiti prikladnog donatora. Osim veze s Liamom, iza Cherly je brak s francuskim restauratorom Jeanom-Bernardom-Fernandezom Versinijem za kojeg se udala nakon tri mjeseca veze 2014. godine, kao i brak s nogometašem Ashleyjem Coleom koji je potrajao od 2006. do 2010. godine.

Magazinu The Times je priznala i da nije jako dobra u biranju partnera i da je privlače ljudi s crtama ličnosti koje zapravo mrzi. Nakon što je izjavila da traži donatora sperme, Cheryl su se javili brojni obožavatelji i ponudili su joj se kao volonteri.

Pročitajte još