Modna ikona kraljevske porodice u suknji koja ne prelazi cijenu od 20 KM

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Nakon odlaska Meghan Markle sa dvora, fokus modnih stručnjaka ponovo je na Kate Middleton. Već je svima poznato da je upravo ona jedna od najvećih modnih ikona na svjetskoj modnoj sceni. Njene odvažne kombinacije često krase i odjevni predmeti koje si može priuštiti svaka prosječna žena. Tako je bilo i ovaj put, kada je išla u posjetu ženskom zatvoru. Kate izrazito poštuje kraljevsku tradiciju, pa ovakve komade rijetko viđamo.

AFP

Radi se o kombinaciji elegantnog kaputa svijetlo smeđe boje, ispod njega je kombinovala crnu rolku i plisiranu suknju tigrastog printa. Prema informacijama Twitter profila koji prati odjevne kombinacije Kate Middleton, suknja je iz kolekcije modnog brenda Zare, čija cijena na trenutnom sniženju ne prelazi 20 KM. Šare tigra dodatno je naglasila crnim čizmama dizajnera Ralph Laurena. 

AFP

Šta god odabrala i gdje god se pojavila, Kate uvijek oduševi javnost i pokazuje kako cijena nije bitna za besprijekoran stil. Svojim kombinacijama pruža inspiraciju mnogim ženama u svijetu, čime itekako zaslužuje titlu modne ikone.

AFP

Pročitajte još