Počeo je MAC 2020: Muzički spektakl koji okuplja izvođače najrazličitijih žanrova

Piše: Redakcija

Počela je druga po redu dodjela nagrada Music Awards Ceremony (MAC) u Štark Areni u Beogradu. Mnoge regionalne zvijezde prošetale su crvenim tepihom. Nagrade se dijele u 18 kategorija, a nominacija ima više od 600. MAC je muzički spektakl koji jedini u regiji okuplja izvođače najrazličitijih žanrova iz šest zemalja. Više od dva miliona ljudi glasalo je za svoje favorite.

View this post on Instagram

MAC 2020. 🖤💜

A post shared by Tijana Dapčević (@tijana.dapcevic) on

Prva muzička nagrada koja se podijelila je za najbolju pop pjesmu muškog izvođača. Nominirani su bili Ivan Zak, Petar Grašo, Dženan Lončarević, Željko Joksimović, Amel Ćurić i Saša Kovačević. Nagrada je otišla u ruke Petra Graše za pjesmu „Voli me“.

– Sretan sam što drugu godinu za redom dobivam nagradu. Hvala vam što volite moju muziku – rekao je Grašo.

View this post on Instagram

MAC❤

A post shared by Petar Grašo (@petar_graso_fp) on

 

Nastupila je grupa Montevideo s pjesmom „Samo malo“, pa je uslijedila druga dodjela. Iduća je nagrada bila za najbolju pop pjesmu ženskog izvođača, a nominirane su bile Nina Badrić, Lena Kovačević, Emina Jahović, Jelena Rozga i Antonia Gigovska. Lena Kovačević dobila je nagradu za pjesmu „Dubine“ te je u suzama došla na pozornicu.

Treća po redu nagrada bila je za najbolji muzički video, za koji su nominirani Sara Jo, Nataša Bekvalac, Franka Batelić, Jacques Houdek, Senidah i Laibach. Pripala je Nataši za pjesmu „Dođi mami“, a ona iskoristila priliku pa sve pozvala na njen koncert za Valentinovo. Nakon proglašenja pobjednika za najbolji muzički video na pozornicu je stala Nina Badrić koja je otpjevala pjesmu „Rekao si“.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti