Kate Middleton u savršenoj modnoj kombinaciji zasjenila Meghan Markle

Piše: Redakcija

Nakon što je od sinoć Velika Britanija počela da bruji o vojvotkinji od Sussexa Meghan Markle, supruga princa Williama ponovo je primjenila stari trik kojim je skrenula pažnju na sebe. Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea trenutno borave u Irskoj, gdje je Kate Middleton ponovo pokazala sav raskoš svog modnog dara.

Više puta smo je tokom protekla tri dana vidjeli u zelenoj boji, u skladu s njenim malim običajem da bojama i dezenima odaje počast zemljama i oblastima u kojima se nalazi. Ipak, najveću modnu poslasticu supruga princa Williama čuvala je za kraj, odnosno za posljednji dan posjete, a iako je riječ o njenom starom kaputu, privukla je mnogo pažnje.

View this post on Instagram

Make them green with envy like Kate in a dress by Suzannah. It's green again for the Duchess of Cambridge on the final day of their visit to Ireland! So far she's worn everything from Catherine Walker and Oscar de la Renta to The Vampire's Wife and Alessandra Rich, but this time she's turned to trusty Suzannah. It's a bespoke version of the 'Valerie' dress, and whilst it's not available to buy, you can get your hands on the navy polka dot print option. #royalirelandtour #royaltourireland #katemiddletonnews #whatkatewore #katemiddletoningreen #katemiddletoncoat #duchessonabudget #doab . . . . . . . . . . . . . . #katemiddleton recycled her outfits. #replikate #replikates #katemiddletonstyle #royalfashion #duchessofcambridge #duchessonabudget #duchesskatemiddleton #katemiddleton katemiddletoncoat #duchess #duchesskate #dresslikeaduchess #britshroyalfamily #kateofcambridge

A post shared by Duchess On A Budget (@duchessonabudget19) on

Tokom uživanja kraljevskog para u galvejskom restoranu, Kate je izgledala veoma ljupko u zelenoj haljini koja doseže nešto iznad članaka i mnoge podsjeća na stil pokojne lady Diane. Riječ je o modelu koji krase tufnice, a materijal je blago nabran na ramenima. Najinteresantniji dio ovog stila je crni pojas, koji je Kate stavila nešto visočije nego inače i time dodatno izdužila figuru. Ovu haljinu kombinirala je sa svojim sigurnim odabirom, crnim čizmama s nešto višom potpeticom. Tu je bio još jedan odjevni komad u kojem smo je već vidjeli. Riječ je o dugačkom maslinastozelenom kaputu koji naglašava njenu vitku figuru, a ipak ne otkriva nijedan djelić tijela.

Ono što je posebno interesantno jeste trenutak u kojem je Kate „reciklirala“ ovaj kaput. Naime, sinoć su Meghan Markle i princ Harry viđeni na nekom javnom događaju u Londonu prvi put nakon njihove odluke da se povuku iz kraljevske porodice. Britanija zbog toga danas piše o Meghan i o tome kako su Harry i ona odabrali slične boje kao da su željeli da poruče da se drže zajedno. Interesantno, kada su Harry i Meghan tek donijeli skandaloznu odluku da istupe iz kraljevske porodice, prvi put kada se Kate Middlton pojavila negdje zvanično u ime kraljevske porodice, nosila je upravo ovaj kaput i on je odmah postao modna vijest dana u svijetu. Iako je poznata kao „kraljica reciklaže“, Middltonova obično sačeka nekoliko mjeseci ili godina prije nego što ponovo obuče neki komad, zbog čega su mnogi iznenađeni njenom odlukom da obuče isti kaput samo mjesec dana kasnije.

Pročitajte još