Brad Pitt u novoj romansi?

Piše: Redakcija

AFP

Brad Pitt, 56-godišnji američki glumac, ponovno je snimljen u društvu misteriozne prijateljice. Samo dan nakon što je s njom proveo večer na jednom koncertu u Los Angelesu, holivudski glumac je snimljen sa 26 godina mlađom kolegicom dok naručuju hamburgere u jednom restoranu. Osim što su se zaposlenici restorana jako iznenadili dolaskom oskarovca, iznenađenje je izazvala mlađahna glumica s kojom posljednjih mjeseci posjećuje izložbe i koncerte, 30-godišnja Alia Shawkat. Brzinom svjetlosti fotografije para obišle su društvene mreže. Iako su već odavno objasnili javnosti kako nisu ništa više od jako dobrih prijatelja, nagađanja o njihovom odnosu ne prestaju. 

– Brad i Alia se intenzivno druže već nekoliko mjeseci, no oni su samo dobri prijatelji budući da imaju mnogo zajedničkih interesa. – izjavio je anonimni izvor.

https://www.instagram.com/p/B9gjSyiFO0F/

 S obzirom na to da je poznato kako se par u posljednjih nekoliko mjeseci intenzivno druži, obožavatelji smatraju kako bi nova romansa mogla biti na pomolu. Ipak, brojni fanovi širom svijeta nadaju se kako su se Brad Pitt i njegova bivša supruga Jennifer Aniston pomirili. Početkom ove godine su glasine o pomirenju bivših supružnika bile sve glasnije nakon što su ih uhvatili u bliskom susretu na dodjelama nagrada “SAG”. Izvori bliski paru tvrdili su kako su u tajnosti zajedno proveli božićne praznike te su nekoliko puta bili na spoju. Međutim, par nikada nije potvrdio glasine. 

AFP

Pročitajte još