Lady Gaga otkrila da boluje od rijetke bolesti: Svi imamo i dobre i loše dane

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Btw5QpGFGFz/

Sve do prošle sedmice, dani za američku pop zvijezdu, 33-godišnju Lady Gagu bili su prilično mirni. No, čini se, radilo se samo o “zatišju pred buru”. Naime, pjevačica je pozirala potpuno gola za magazin “Paper”, a otkrila je i kako boluje od rijetke bolesti za koju malo ko zna. Trenutno radi na svom šestom studijskom albumu naziva “Chromatica” koji planira pokazati svijetu u aprilu. Tim povodom sarađivala je i sa slavnim modnim časopisom za koji je otkrila i kako je saznala da boluje od fibromialgije – stanje u kojem osjeća konstantnu bol u mišićima, kostima, a uzrokuje i poremećaje s pamćenjem. Inače, sama je odlučila kako će pozirati potpuno gola, a za to je imala i dobro objašnjenje. 

– Ovo je za mene umjetnost, a ne pornografija. – poručila je pjevačica koja je od ove godine odlučila raditi na svom samopouzdanju.

View this post on Instagram

@papermagazine

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

– Želim raditi pjesme koje u ljudima izazivaju sreću i u najtužnijim trenucima. Želim da svi budu realni jer svi imamo i dobre i loše dane. – poručila je.

Osim fibromialgije, otkrila je i kako je imala problema s depresijom. Imala je, priznaje, i dana kada ju je trebalo jako ohrabrivati da nešto snimi.

– Moj producent me znao tješiti. Plakala sam i hiperventilirala zbog boli i tuge koju sam osjećala. – poručila je. 

Pročitajte još