Niko ne fotošopira svoje slike kao Mariah Carey

Piše: Redakcija

AFP

Muzička diva Mariah Carey 27. marta slavi okrugli 50. rođendan. Osim po anđeoskom glasu i brojnim hitovima, Mariah je poznata i kao razmažena diva s brojnim zahtjevima kada nastupa i slično, ali i po činjenici kako obožava isticati svoje obline. Nažalost, često to učini na pogrešan način i to uglavnom u preuskoj i premaloj odjeći, pa je krajnji rezultat takav da publika misli kako će sve na njoj samo odjednom popucati. S druge strane, pjevačica je sklona čestom fotošopiranju na društvenim mrežama, iako nam nije jasno zašto, a onda ju paparazzi uhvate na koncertu ili nekom eventu, pa shvatiš kako je istina potpuno drugačija, noga malo veća, trbuščić zaobljeniji.

No ipak je ona diva, pa joj je sve oprošteno. A i svijet se već naviknuo da je to jednostavno ona. Mariah je i majka blizanaca koje je dobila u braku s glumcem i pjevačem Nickom Cannonom. S njim se vjenčala 2008., a rastala 2016. godine, dok joj je prvi brak s muzičkim producentom Tommyjem Motolom potrajao svega 4 godine. Naime, par je izvrsno sarađivao prije toga, no s vremenom su im se mišljenja oko njene karijere počela razilaziti, a Tommy je i volio kontrolirat suprugu, što se Mariah nije svidjelo. 2015. godine Mariah se počela viđati s australskim milijarderom Jamesom Packerom s kojim se zaručila godinu kasnije, no par nije nikada stigao pred oltar. Nakon prekida krenula je afera zaručnički prsten kada ga Mariah nije željela vratiti, a stajao je vrtoglavih 10 miliona dolara. Na kraju ga je prodala. Također, ubrzo nakon prekida zaruka započela je vezu s mlađahnim plesačem iz svog tima, Brianom Tannakom, a ta ljubav traje od 2016. godine. Brian ima 36 godina.

Ovako provodi vrijeme u izolaciji: 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti