Zašto Meghan često nosi nisku “neurednu” punđu?

Piše: Redakcija

AFP

Mudra Meghan Markle (38) veoma vješto bira svoje odjevne kombinacije, a njima za tren oka prilagodi i frizuru. Zbog svega toga svijet je proglasio ikonom stila, a ona je riješila da pripadnicama ljepšeg spola otkrije i neke svoje male beauty tajne. Supruga britanskog do nedavno princa Harryja, često se može vidjeti kako brojnim elegantnim modnim kombinacijama vješto prilagodi više nego praktičnu, a sjajnu fruzuru. U pitanju je niska, neuredna, punđa.

Britanski modni eksperti naveli su da je ovo više nego pohvalan potez lijepe Meghan, a za to postoji i nekoliko pametnih razloga. Ovakav izbor frizure, Meghan omogućava da u svakom trenutku može da stavi šešir na glavu, bez da pokvari svoje lokne i frizuru. Ovakvu frizuru, mudra Meghan Markle veoma lako i vješto kombinuje bez obzira na priliku i na tome joj brojni modni eksperti čestitaju. Zato je i često možemo vidjeti na brojnim javnim događajima, čak i na crvenom tepihu, sa upravo ovakom frizurom. Nenametljiva i sjajno joj pristaje. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti