Slatka misterija: Amra Džeko prvi put otkrila kako je nastala ljubavna priča između nje i Edina

Piše: Redakcija

Dobro poznati par, Amra i Edim Džeko trenutno žive najljepši period svog života. Naime, Amra je u četvrtom mjesecu trudnoće, čekaju kćerkicu, koja će se, barem tako sretni roditelji planiraju, kao i Una i Dani roditi u Rimu.

– Stvarno imam sreću da mi i četvrta trudnoća prolazi bez problema i komplikacija, mučnina prva tri mjeseca… Znam da sam jedna od rijetkih žena koja uživa svih devet mjeseci u trudnoći. Hvala Bogu. Ovo je bila planirana trudnoća, čak i prije 20 godina sam ti rekla da bih voljela da imam veliku porodicu i presretna sam što mi se taj san ostvaruje – kazala je Amra za magazin „Azra“.

INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/B-upWhmg_JX/?utm_source=ig_embed

Amra i Edin svoju vezu javnosti su otkrili 2012. godine, no, ono što je oduvijek predstavljalo pravu misteriju jeste kako su se Amra i Edin upoznali. U posljednjem intervjuu za naš magazin Amra je otkrila kada je počela veza s Edinom, te kada su se upoznali.

– Edin je bio na pripremama s „Manchester Cityjem“ u Los Angelesu 2011. godine, i tad je sve nekako počelo, iako smo se mi prije upoznali. Nedavno je TV Roma uradila tako divan dokumentarac o Edinu, u kojem su prikazani detalji od njegovog djetinjstva do karijere, i tu smo spomenuli kako smo se upoznali. Od tog susreta u Los Angelesu odmah smo počeli našu vezu, imam običaj reći da je od drugog dana ona bila ozbiljna. Uz mnoge izazove i prepreke koje je i sama daljina donosila, jer ja sam u to vrijeme živjela u Los Angelesu, a on u Manchesteru, znali smo da je to nešto za što se vrijedi boriti i istrajati. Svaki mjesec sam bila u avionu, dolazila da ga posjetim, nekad i na samo 24 sata. Nas dvoje smo se na pravi način upoznavali upravo kroz vezu na daljinu, koja je trajala četiri godine. Kroz to vrijeme smo sazreli zajedno, i to su sigurno bile najbitnije četiri godine koje su nas vezale još više i te četiri godine jako cijenimo, koliko god su bile teške, naučile su nas mnogo čemu, naročito da se na pravi način borimo za nas i za našu ljubav.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti