Davida Beckhama sustigle godine: Svim silama trudi se sakriti ćelavost

Piše: Redakcija

 AFP

Bivši engleski fudbaler, David Beckham, godinama je slovio za jednog od najprivlačnijih muškaraca svijeta. Ovaj britanski šarmer, tako je često stavljan na listu najuglađenijih odnosno stylish ljudi na svijetu, no čini se kako je i on samo čovjek, te su ga sustigle godine. Naime, njegove posljednje fotografije iznenadile su obožavatelje.

U posljednje vrijeme njegova kosa znatno se prorijedila, što je vidljivo na fotografijama snimljenim ovih dana prilikom jednog običnog odlaska u kupovinu namirnica. Naime, iako se u posljednje vrijeme u javnosti ne pojavljuje bez kape ili šešira, a bez njih ne objavljuje fotografije na društvenim mrežama, te su fotografije iznenadile sve njegove fanove.

Šuškalo se kako se 2018. godine podvrgnuo zahvatu transplantacije kose, koji, izgleda, nije urodio plodom. Zapravo je ironično kako baš on ostaje bez kose jer je upravo David zaslužan za nastanak jedne od najpopularnijih frizura ikad – takozvane ‘bekemice’. Ovu nekada modernu mušku frizuru ranih 2000-ih nosili su gotovo svi, a karakterizira je kosa gdje je gornji dio puno duži od onog sa strane.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti