Djevojka Trumpovog sina zaražena Corona virusom

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Kimberly Guilfoyle (51), viša dužnosnica izborne kampanje američkog predsjednika Donalda Trumpa (74) i djevojka njegovog najstarijeg sina Donalda Trumpa Juniora (42), zaražena je Corona virusom,  javlja “The New York Times”.

-Kimberly je odmah stavljena u izolaciju nakon što smo saznali da ima koronavirus – rekao je Sergio Gor, šef Trumpovog Odbora za financije.

Dok je Kimberly pozitivna na Corona virus, sin američkog predsjednika se testirao i nalazi su mu negativni. Uprkos tome, otkazao je sve obveze i otišao u samoizolaciju.

Kimberly je saznala da je zaražena prije Donaldovog predsjedničkog skupa na koji je trebala ići. Trumpova zaposlenica nije osoba bliska njemu koja je oboljela. Ranije je i njegov lični čuvar bio pozitivan, a i osam ljudi iz njegova tima.

Kimberly s Trumpom mlađim

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti