Mostarka Amina Kajtaz je nova Miss sporta Hrvatske

Piše: Redakcija

Amina Kajtaz nova je Miss sporta Hrvatske. Rođena u Njemačkoj, dugo je živjela u Mostaru. a trenutno je Zagrepčanka s adresom na Srednjacima. Njen sport je plivanje i članica je zagrebačkog kluba Mladost. Na zadnjem prvenstvu Hrvatske osvojila je šest zlatnih medalja. Nepobjediva je na 50, 100 i 200 metara delfin. Njen otac je bio vrhunski nogometaš. Nastupao je za mostarski Velež u generaciji sa Semirom Tuceom. U to vrijeme “rođeni” su bili hit nekadašnje jugoslavenske nogometne lige.

– Ovo je zaista jedno lijepo priznanje. Moram pohvaliti cijelu organizaciju jer smo proveli tri sjajna dana na pripremama u izletištu Stara škola. Malo mi je bilo nezgodno jedino to što sam svako jutro morala na plivački trening od 6.30 do 9 sati. Ali, navikla sam se buditi oko pet, a ići spavati oko devet navečer – kazala je za hrvatske medije.

U finalu se našlo 13 djevojaka. Široka je lepeza sportova kojim se bave, od sportske gimnastike i nogometa, preko atletike i skokova u vodu, do, stolnog tenisa i karatea.

 

Za velikog raspleta finalistice su tri put izlazili pred veliki i brojni žiri. Najatraktivniji je bio talent show za kojeg su  djevojke u 45 sekundi morali, najbolje što mogu i znaju, predstaviti sport kojeg treniraju. Pošteno je kazati da je pobjednica tu briljirala.

Na videu pogledate proglašenje pobjednice:

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti