Hanka Paldum: Semir Osmanagić ulijeva nadu za opstanak čovječanstva

Piše: Redakcija

Diva sevdaha Hanka Paldum obradovana je posjetom Novaka Đokovića našoj zemlji, a naročito njegovim obilaskom visočkih piramida.

Prenijevši na svom Instagram profilu današnju fotografiju iz Visokog bh. istraživača i naučnika u društvu s najboljim teniserom svijeta, regionalno popularna pjevačica, napisala je:

-Bravo za dva giganta! Ovo je trijumf za Bosnu i Hercegovinu. Hvala Semiru Osmanagiću koji ulijeva nadu za opstanak čovječanstva.

Nije nepoznanica da i Đoković voli kraljicu narodne muzike te da u trenucima opuštanja rado zapjeva Hankine  hitove, poput pjesme “Crne kose” čije izvođenje u izdanju najboljeg srbijanskog tenisera već godinama kruži po portalima i društvenim mrežama.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti