Kate Middleton: Toaleta kojom je vojvotkinja očarala svijet i zvanično proglašena haljinom godine

Piše: Redakcija

Bijela, duga sa čipkom i izrezom – ova haljina je proglašena za haljinu 2016. godine.

Osnivač i dizajner brenda Self Portrait Han Chong niže nevjerovatne uspjehe u modnoj industriji, a na posljednji je izuzetno ponosan jer je jedna od njegovih haljina već proglašena kreacijom godine.

Bijela haljina s cvijetnim uzorkom čipke u gornjem dijelu te lepršavom plisiranom suknjom do poda preko noći je postala jedna od najpopularnijih među slavnima pa su je mediji već unaprijed proglasili komadom godine.

Londonski brend Self Portrait proslavio se krojem romantičnih haljina od laserski obrađene čipke, a sada nastavlja da niže uspjehe. Bijela haljina od 350 eura našla se u centru pažnje nakon što ju je vojvotkinja od Cambridga obukla za londonsku premijeru filma “A Street Cat Named Bob”.

capture-20161111-141635

Zatim se ispostavilo da je istu haljinu nosila i poznata bogatašica Paris Hilton na gala večeri Amfar. Dok je Kate Middleton stajling uklopila uz crvene štikle Gianvito Rossi i torbicu Mulberry u istoj boji, Paris Hilton je izgled obogatila skupocjenom tijarom i visećim minđušama.

Otkriveno je da joj nije odoljela ni kćerka šefa Formule 1 Tamara Ecclestone. Ona je u haljini pozirala za britanske novine Evening Standard.

 

 

 

tportal.hr

Pročitajte još