Pamela Ramljak, tri mjeseca nakon rođenja sina: Nova pjesma “Oprosti mi” izašla je u javnost kada i moj sin Antun puni tri mjeseca

Piše: Redakcija

Tri mjeseca nakon rođenja prvog sina Antuna, Pamela Ramljak se pjesmom “Oprosti mi” vratila na muzičku scenu. Nova balada nastavak je uspješnog muzičkog puta ove pjevačice, koja svakom pjesmom povrđuje svoje neosporne pjevačke mogućnosti.

– Pjesma je atipična balada i moja najdraža pjesma. Čekala je neko vrijeme u ladici jer sam za nju čuvala posebno mjesto i mislim da je sada pravo vrijeme da doživi svoju premijeru. Sve balade koje slušam su iz perspektive žrtve, prevarene osobe ili slomljenog srca, a ja sam željela malo okrenuti priču i stvari posložiti drugačije. Vjerujem da sam uspjela. Željela sam pokazati perspektivu “zlikovca” koji zapravo ima i drugi stranu. A to je osjećaj kajanja i grižnje savjesti, jer na kraju ipak smo mi svi ljudi od krvi i mesa i kroz život nekima donesemo sreću, ali nažalost ponekad i razočaranje. A na kraju krajeva važno je biti čovjek. Moja balada donosi upravo takvu priču – kazala je Pamela Ramljak.

Da osim odličnih muzičkih  mogućnosti ima i dobar osjećaj za tekst i muziku, Pamela Ramljak pokazala je i u ovoj pjesmi za koju je sama napisala tekst i muziku , za koju aranžman potpisuje Ante Pecotić. Spot potpisuje i režira uspješan dvojac, Sandra Mihaljević i Igor Ivanović, a uloga negativca pripala je Pamelinom prijatelju Josipu, za kojeg kaže da je savršeno odigrao ulogu i u potpunosti prenio emociju i ideju snimateljske ekipe. “Oprosti mi” će vrlo brzo nakon svoje premijere osvojiti mnoge, a sigurno je da će i na Youtube kanalu dosegnuti renomiran broj prikazivanja, što i ne treba čuditi s obzirom i na ranije Pameline uspješne pjesme i spotove.

Pamela Ramljak je kroz ovu baladu ponovo dokazala da je kompletna muzičarka  i da sa svakom novom pjesmom raste, u želji da svojoj publici uvijek ponudi nešto novo, drugačije i bolje.

 

Pročitajte još