“Azra” daruje čitatelje vrijednim poklonima

Piše: Redakcija

Kako poslati SMS?

SMS šaljite na broj: 091 510 101, tako što ćete prvo ukucati ključnu riječ OK, zatim traženi sadržaj, svoje ime i prezime, te grad u kojem živite.

Kako preuzeti poklone?

Imena dobitnika objavit ćemo u narednom broju magazina „Azra“ (1053). Svi pokloni se preuzimaju u Avaz Twist Toweru (Tešanjska 24a, Sarajevo) svakim radnim danom od 10 do 16 sati. Rok za preuzimanje poklona je sedam dana od dana objave.

 

 

Flormar poklanja pet pudera i olovki za usne

 

 

puderflormar olovkaflormar

Flormar Mat Touch puder

Nezamjenjiv je za one koji traže visoku moć prekrivanja i mat završetak. Nudi besprijekornu kožu i izgled.

Flormar olovka za usne

Isprobajte Flormar olovke za usne s bogatim izborom nijansi, intenzivne teksture.

Ukoliko želite osvojiti ove poklone, dovoljno je da nam pošaljete SMS sadržaja: FLORMAR

 

Chicago Vein Institute Sarajevo poliklinika

Chicago Vein Institute Sarajevo poliklinika isključivo je posvećena dijagnozi i liječenju bolesti vena. Za čitatelje jubilarnog broja „Azre“ poklanja pet Color Doppler ultrazvuka za dijagnozu venskih oboljenja nogu.

Ukoliko želite osvojiti ovaj poklon, dovoljno je da nam pošaljete SMS sadržaja: ULTRAZVUK

 

Djidji & Co nakit sa Swarovski® kristalima

djidji djidji2 djidji1

Elegantno, senzualno i spicy, zavirite u svijet kristalne igre svjetlosti i elegancije, prefinjenosti i glamura. Bilo da želite ostaviti upečatljiv utisak ili elegantno zasjati baš u pravom trenutku, “Djidji & Co” kolekcija nakita s autentičnim Swarovski® kristalima je tu za vas.

Ukoliko želite osvojiti ove naušnice, dovoljno je da nam pošaljete SMS sadržaja: NAUŠNICE

 

Ogledalce poklanja pet NYX maskara i ruževa za usne

ogledalce

“Ogledalce d.o.o” je firma u sklopu koje posluje „Salon lijepih frizura Ogledalce“ i „Ogledalce Cosmetics“. Nakon nekog vremena posao su proširili djelatnošću „Ogledalce Cosmetics“. Za sve ljubiteljice NYX šminke ovo je prava poslastica. Kozmetička kuća NYX je sinonim za kvalitet po pristupačnoj cijeni. Posjetite “Ogledalce Cosmetics” u ulici Gazihusrevbegova 65.

Ukoliko želite osvojiti ove poklone, dovoljno je da nam pošaljete SMS sadržaja: NYX

 

L’Occitane poklanja

54511_A1.jpg

“L’Occitane” je za tri naša čitatelja pripremio ulje za tuširanje od badema. Raskošno ulje s nježnim djelovanjem jedinstveni je proizvod za tuširanje koji u dodiru s vodom stvara nježnu pjenu. Obogaćeno bademovim uljem, već za vrijeme tuširanja hrani epidermu, ostavljajući delikatni miris badema. Nakon upotrebe, koža je svilenkasta i namirisana ugodnim i svježim mirisom badema.

Ukoliko želite osvojiti ove poklone, dovoljno je da nam pošaljete SMS sadržaja: LOCCITANE

 

Weleda poklanja

weleda1 weleda2

“Weleda” harmonizirajući losion od divlje ruže, stimulira regenerativne procese kože, te pomaže koži da zadrži prirodnu elastičnost.

“Weleda” dezodorans od divlje ruže, prirodan i svjež, sadrži esencijalna ulja i prirodne sastojke koji neutraliziraju neprijatne mirise izazvane bakterijama.

Ukoliko želite osvojiti ove poklone, dovoljno je da nam pošaljete SMS sadržaja: WELEDA

 

Avon poklanja novi parfem

avon

“Avon” je za pet naših čitatelja pripremio novi parfem „Little Sequins“. Ukoliko želite osvojiti ove poklone, dovoljno je da nam pošaljete SMS sadržaja: AVON

 

DM – Balea poklon paket

dm

DM za čitatelje „Azre“ poklanja dva “Balea” paketa koji sadrži sve proizvode koji su vam potrebni za njegu tijela: gel za tuširanje, losion i sprej za tijelo. Osjetite miris ljeta uz “Balea” proizvode.

Ukoliko želite osvojiti ove poklone, dovoljno je da nam pošaljete SMS sadržaja: BALEA

 

Pročitajte još