Slavne manekenke koje su pristale slikati se za Playboy

Piše: Redakcija

Osnivač „Playboya“ Hugh Hefner je preminuo u 91. godini života. Američki mediji pišu kako svoje bogatstvo od 200 miliona dolara ostavlja djeci i humanitarnim udruženjima, dok će spruga Crystal dobiti tek novac za troškove života. No, pričajmo o Hefneru iz ugla izdavača kome je pošlo za rukom da od magazina koji je apsolutno erotski brend napravi lifestyle proizvod koji nisu odbijale ni najveće face među slavnim ženama. One se doduše nisu skidale skroz nage, već su pozirale u suptilnim pozama, no, svakako su pokazale sav svoj raskoš i ljepotu.

playboy Cindy Crawford

playboy Claudia Schiffer playboy Eva Herzigova playboy Kate Moss playboy Nami Campbell playboy Stephanie Seymour playboy Stephanie Seymour1jpg

Miljenica među supermodelima Cindy Craford za Playboy je pozirala dva puta. Isto je učinila Stephanie Seymour koja je 90-ih bila smatrana najslobodnijom među supermodelima. Naomi Campbell je također osvanula na naslovnici u bijelom S/M kostimu, a Kate Moss je s Playboyem proslavila svoj 40. rođendan i pojavila se na svečanom izdanju. Naslovnica s Elle MacPherson iz 1994. godine na kojoj imitira francusku filmsku ikonu Brigitte Bardot pripada u kultne naslovnice, ne samo ovog magazina već magazina općenito. Zanimljivo je piše buro24.hr, pogledati ove naslovnice koje su u to vrijeme smatrane provokativnim djelima, dok ćete danas u svakom prosječnom modnom magazinu pronaći više golotinje nego na svim ovim Playboy naslovnicama.

playbpy Elle MacPherson

Pročitajte još