Deen se vraća na muzičku scenu sa pjesmom “Imena mi mog”

Piše: Redakcija

“Imena mi mog” je naziv novog singla Fuada Backovića Deena koji sa ovom pjesmom dopire u živote i realnost u kojoj živimo. Pjesmu prati odlična priča koju je snimao Vedad Jašarević na prekrasnim lokacijama u Sarajevu, a pored Deena u spotu se pojavljuje i Huda Ali, beauty i make up blogerica sudanskog porijekla, te Unanimo & Anni-Nur.

Mix i mastering je radio Nicky Howard, The Fat Mastering Studio, Yorkshire BG. Muziku i tekst Almir Ajanović, a produkciju i digitalno izdanje potpisuje Tempo production.
Spot koji će pratiti pjesmu prikazat će glavni grad u posebnom svijetlu, kroz tekst, muziku i interpretaciju poruka će biti jasna, a premijera pjesme i videa bit će 25. novembra u Centralnom dnevniku sa Senadom Hadžifejzovićem.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti