Veliki povratak Al Pacina

Piše: Redakcija

Legendarni Al Paćino vratio se na veliko platno filmom  Hangman. Slavni glumac još jednom je dokazao da apsolutno briljira u svojoj najvećoj strasti, kako sam kaže za glumu, iako ima 78 godina.

Moj posao zapravo i jeste moj život, bez obzira na godine, jer ja sam umjetnik. Bar mislim da jesam. Uloga u filmu hangman donijela je jednu kompleksnu priču, gdje svaki lik ima svoju pozadinu, svoju historiju. Dopao mi se scenario, i entuzijazam reditelja prilikom priprema za film. Najviše volim raditi s ljudima koji su otvoreni.“, rekao je Paćino.

Slikovni rezultat

U filmu igraju i Karl Urban i Brittany Snow, koji su s oduševljenjem prihvatili uloge u ovom ostvarenju, čim su čuli da će im partner biti slavni oskarovac.

Bilo je sjajno iskustvo posmatrati takvu glumačku legendu kako pristupa radu, ali i ekipi. On je jedan od onih glumaca koji momentalno izaziva neku neverovatnu energiju u ekipi čim se pojavi na setu“, dodao je Urban.

Hangman donosi priču o odlikovanom detektivu za ubistva Archeru (Al Pacino) koji se udružuje s kriminalnim profajlerom (Karl Urban)  kako bi uhvatili serijskog ubicu čiji se zločini odigravaju prema dječijoj igrici vješala. Kako se zločini dešavaju na svaka 24 sata, policajci, u pratnji novinarke Cristi (Brittany Snow), koja im pomaže, ulaze u trku s vremenom kako bi spriječili novo ubistvo i pronašli  ubicu.

Film reditelja Johnnyja Martina vodi gledatelje na zastrašujući put upoznavanja poremećenog uma ubice, ali i primoranost detektiva da učestvuju u igri vješala kako bi konačno zaustavili zločine.

Trailer za film pogledajte na linku ispod:

http://www.imdb.com/videoplayer/vi2019342617?playlistId=tt3011960&ref_=tt_ov_vi

Pročitajte još