Mila Kunis i Ashton Kutcher djeci ne namjeravaju ostaviti bogatstvo

Piše: Redakcija

Slavni holivudski par svoje milione dolara ne planira ostaviti djeci nakon smrti i morat će se sami pobrinuti za stjecanje bogatstva, otkrio je Ashton Kutcher gostujući u showu Doxa Sheparda “Armchair Expert”.

– Ne stvaramo nasljedstvo za njih, a novac ćemo nakon naše smrti dati u dobrotvorne svrhe ili za razne druge stvari –  otkrio je svoje planove Kutcher.

No zvjezdani glumački par ipak svoju djecu ne misli ostaviti na cjedilu, no za roditeljski novac morat će se itekako potruditi.

– Požele li moja djeca pokrenuti posao i budu imali dobar poslovni plan, uložit ću u njega, ali novac neće dobiti tek tako – objasnio je Kutcher i dodao kako se nada da će im djeca biti motivirana stvarati ono što su nekad imali.

Ashton_Kucher_profimedia4.jpeg - undefined
Ashton Kucher i Wyatt

Par kojega pamtimo iz serije Lude sedamdesete svoju djecu, kćerku Wyatt i sina Dimitrija, odgajaju u štedljivom duhu i nastoje im usaditi prave vrijednosti o novcu.

Dio tog odgoja uključuje i ukidanje darivanja.

– Prošle godine kada smo slavili Božić, naša je dvogodišnja kćerka Wyatt dobila previše toga. Mi joj nismo poklonili ništa, ali jesu dedo i baka. Čak više niti ne znaju šta očekuju, za njih su to samo stvari – rekla je Kunis prošlih Božićnih praznika i otkrila kako uvode zabranu darivanja djece, jer njima to zapravo nije ni bitno.

Pročitajte još