Jennifer Lopez: Povratak animal printa

Piše: Redakcija

Latino diva Jennifer Lopez niže uspjeh za uspjehom. Na dodjeli nagrada Latin Billboard Music Awards nedavno je predstavila singl “El Anillo” kojim najavljuje novi album, a zatim se posvetila radu na emisiji “The World Of Dance”. Nova sezona plesnog reality showa u kojem je Jennifer producentica i član žirija počinje se prikazivati 29.  maja. U žiriju se osim nje nalaze Jenna Dewan, Ne-Yo i Derek Hough. Ova vesela i rasplesana četvorka okupila se na predstavljanju nove sezone  u Los Angelesu.

Prelijepa 48-godišnjakinja plijenila je pažnju senzualnom haljinom koju je dizajnirao Sergio Hudson. Uski model midi kroja s leopardovim uzorkom savršeno je pristajao divi koja obožava pripijene haljine. U kombinaciji sa salonkama Christiana Louboutina i klasičnom J.Lo visokom punđom, haljina se pokazala kao pun pogodak.

Kada je u pitanju nošenje odjevnih komada sa životinjskim uzorkom, većina modnih stručnjaka smatra kako je manje – više. Predlažu da se oni uvijek kombiniraju s komadima u neutralnim bojama poput npr. crne kako bi se izbjeglo pretjerivanje s količinom uzorka. Upravo zato predlažu da ne posežemo za haljinama koje su u potpunosti napravljene od materijala sa životinjskim uzorkom. No, svojim sjajnim izdanjem Jennifer je pokazala kako sva ta pravila padaju u vodu.

Pogledajte kako je Jennifer izgledala.

Ne-Yo, Jennifer Lopez, Jenna Dewan i Derek Hough

 

Jennifer u haljini s leopardovim uzorkom

Pročitajte još