Josh Brolin progovorio o nasilju nad suprugom Diane

Piše: Redakcija

Glumac  Josh Brolin kojeg smo imali priliku gledati u hitu „Deadpool 2“ nedavno je progovorio o fizičkom nasilju nad suprugom, također glumicom Diane Lane, za koje ga je ona optužila 2004.godine. O ovom slučaju se mnogo govorilo, Diane je tada tvrdila da ju je suprug tokom svađe u njihovom porodičnom domu udario.  Josh je odmah nako što ga je supruga prijavila policiji bio uhapšen,  i pušten uz kauciju od 20.000 dolara. Svađa i sukob su se desili u decembru, samo četiri mjeseca nakon njihovog vjenčanja u avgustu 2004.godine. Odbila je kasnije podići optužbu protov njega, a i njihova glasnogovornica je pokušala ublažiti cijelu stvar u medijima, nazvavši slučaj nesporazumom.  U braku su ostali sve do februara 2013.godine kada je Brolin podnio zahtjev za razvod braka.

Diane i Josh su u braku bili od 2004., do 2013.godine

Kada su ga novinari pitali za nasilje, cijeli slučaj je prokomentirao tako što je suprugu nazvao nevjerna Diane.

– Bože, nikada nisam tako pažljivo birao riječi kao sada, ne mogu to da objasnim. Jedina osoba koja to može da objasni je Diane – kazao je Brolin.

Sa sadašnjom suprugom Kathryn Boyd

Josh je trenutno u braku sa Kathryn Boyd, s kojom očekuje prvo zajedničko dijete, kćerku. Iz prvog braka s Alice Adair, Brolin ima već odraslu djecu sina Trevora (29) i kćerku Eden (24). S Diane Lane je bio u braku od 2004., do 2013.godine.  

Pročitajte još