Šta je s drugim djetetom Harryja i Meghan?

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Otkako je prije dvije godine izrekla sudbonosno “da” tri godine mlađem britanskom princu Harryju, bivša glumica, 39-godišnja Meghan Markle, na sebe je navukla i velika očekivanja.

Pored onih uobičajenihkraljevskih pravila ponašanja koja su se nametnula vojvotkinji, s ulaskom u porodicu, Meghan je dobila i dužnost roditi nasljednike.

Koliko god možda okrutno zvučalo, javna je tajna da se od supruga britanskih prinčeva očekuje da rode nasljednike pa je Meghan tako bila pod velikim pritiskom javnosti i medija dok nije obznanila kako je trudna s prvim djetetom, danas jednoipolgodišnjimsinčićem Archiejem.

Međutim, očekivanjima tu nije bio kraj, a već nekoliko mjeseci nakon rođenja dječaka, u medijima se počelo ‘šuškati’ o novoj trudnoći.

Iako službene potvrde o drugoj trudnoći nikad nije bilo, razni su mediji u posljednjih godinu pisali o njoj, a neki su išli i toliko daleko da su otkrivali i spol navodnog drugog djeteta vojvotkinje i vojvode od Sussexa.

Tako je magazina OK! u decembru prošle godine izašao s naslovnicom na kojoj su naveli kako su Meghan i Harry presretni zbog djevojčice koja stiže u porodicu, a vijest su prvi saznali princ Charles i supruga Camilla.

U međuvremenu, Harry i Meghan odstupili su od svih kraljevskih dužnosti.

Izvor: Story.hr

Pročitajte još