Portret princeze Charlotte izazvao raspravu

Piše: Redakcija

Nakon objave novog portreta princeze Charlotte, neki su komentirali kako sve više liči na majku, a i princ William je rekao da je krasna poput Kate, no rasprava se nakon cijelog dana poprilično zahuktala.

Poslije usporedbi s majkom, pojavile su se i one s preminulom bakom Dianom, ali i prabakom Elizabethom II.

Obožavatelji kraljevske porodice su oduševljeni fotkom, a svi su se raspisali na koga princeza liči. Dok neki pišu da liči i na baku, pokojnu princezu, drugi su suglasni u tome da Charlotte ima crte lica njene prabake, kraljice Elizabete II. Kako je nekima možda teško zamisliti i usporediti šestogodišnjakinju i 95-godišnjakinju, pojavile su se kraljičine fotografije iz mladosti.

Iako na ovim fotografijama dosta nalikuje na Williama, Charlotte je“ Mini Me“ kraljice Elizabethe’, jedan je od komentara na društvenim mrežamaa, a sa ovim komentarom složili i drugi, koji ne kriju oduševljenje sličnostima.

Rođendanske fotografije svoje djece uvijek radi vojvotkinja od Cambridgea kojoj je to hobi. Kao i ranije, Kate je razveselila javnost fotografijom nasmijane Charlotte koja je odmah oduševila javnost.


Izvor:story

(Dž.S.)

Pročitajte još