Kate Middleton mnoge je iznenadila izjavom o malenoj Lilibet Diani

Piše: Redakcija

Britanska vojvotkinja od Cambridgea Kate izjavila je u petak da jedva čeka upoznati Lilibet, kćerku princa Harryja i njegove supruge Meghan Markle.

-Želim joj sve najbolje, jedva čekam da je upoznam, što će, nadam se, biti uskoro”, rekla je Kate novinarima pri posjetu školi u društvu prve američke dame Jill Biden, na marginama samita G7.

Lilibet Lili Diana Mountbatten-Windsor, nazvana po baki princa Harryja, kraljici Elizabeti II., i njegovoj pokojnoj majci, princezi Diani, rođena je prije sedam dana u bolnici Santa Barbara Cottage u Kaliforniji.

Rodila se gotovo godinu i pol dana nakon što su Harry i Meghan objavili da namjeravaju odstupiti od kraljevskih dužnosti, što je izazvalo veliku krizu u kraljevskoj porodici.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli New Style (@new_styleelegant)

Odnosi članova kraljevske porodice dodatno su se pogoršali u martu kad je jedan od njih, doduše neimenovan, optužen za rasističku primjedbu na račun sina princa Harryja, malog Archieja. Problemi su se pojavili i nakon što je Meghan Markle u intervjuu s Oprom Winfrey priznala da su članovi kraljevske porodice potpuno ignorirali njene molbe za pomoć prilikom suicidalnih misli, koje su joj se tokom života u Velikoj Britaniji nerijetko pojavljivale.

Izvor: Index.hr

(I.J.)

Pročitajte još