Otac Meghan Markle nema baš visoko mišljenje o zetu: Harry ne bi mogao ni kokoši čuvati

Piše: Redakcija

Dok se jedan dan javno izvinjava, drugi dan ponovno spominje Meghan i Harryja u negativnom kontekstu – polubrat vojvotkinje od Sussexa očito će sve napraviti za dobru dramu.

Baš kad se mislilo da će se porodica Markle malo smiriti i prestati blatiti svoju sestru i kćer Meghan Markle, stiže nova paljba. Naime, njen polubrat Thomas Markle Jr. trenutno je u australskoj verziji reality showa Big Brother VIP te svakim danom sve više govori o polusestri.

Naime, sada je izjavio da Meghanin otac, Thomas Markle, nije prevelik fan njenog supruga, princa Harryja, iako ga nikada nije upoznao. Prema Thomasovim riječima, njegov otac nikada nije bio previše povjerljiv prema zetu te mu ne bi dao ni da “čuva kokoši u dvorištu” koje uzgaja kraljevski par.

– Moj tata ga ne odobrava. Kaže da ne bi mogao zaštititi ni one kokoši u njihovom dvorištu da treba, rekao je Thomas Markle Jr. svojim šokiranim ukućanima u showu.

Osim toga, dodao je da je njegov razdor sa slavnom polusestrom počeo kada je pisao palači, pitajući mogu li zaustaviti paparazze koji mu narušavaju privatnost. No, nije dobio zadovoljavajuć odgovor.

– Sve što sam dobio bilo je da sam daleka porodica i ne poznajem te ljude. To je sigurno došlo od Meghan, rekao je Markle Jr. koji se nekoliko dana prije javno izvinio Meghan.

U ekskluzivnom intervjuu za New Idea, rekao je da je shvatio da je “napravio neke užasne pogreške” kada je došao u centar pažnje nakon što je Meghan počela izlaziti s Harryjem.

– Kad su se oni dvoje počeli viđati, bio sam stjeran u čošak. Napravio sam užasne pogreške i do danas žalim zbog njih”, rekao je Thomas koji tvrdi da voli svoju polusestru.

– Ne trebam fotografsko praćenje da bih išao vidjeti sestru niti ne želim priču oko toga. Ne želim ništa, samo bih volio otići do njihove kuće i pokucati na vrata, snažno je zagrliti i poljubiti i reći da mi je nedostajala te joj se izviniti u lice. Možda će se to jednog dana i dogoditi. Sve bih učinio da vidim Archieja i Lilibet, pokajnički je izjavio Thomas.

Izvor: gloria.hr

(S.P.)

Pročitajte još