Dok Kate i William uživaju na Karibima evo ko čuva njihovo troje djece

Piše: Redakcija

Povodom jubileja kojeg ove godine slavi kraljica Elizabeta II, njezin unuk, princ William i njegova supruga Kate Middleton u njeno su ime otputovali na kraljevsku turneju po Karibima. A dok se oni tamo bore s prosvjednicima, ali i uživaju u ljepotama netaknute prirode, njihovo troje djece hiljadama su kilometara daleko od njih.

Na kraljevskoj turneji po Karibima, princ William i Kate Middleton uživaju kao u doba prije braka, kada oko njih nije stalno trčkaralo njihovo troje djece. Naime, prinčevi George i Louis te princeza Charlotte nisu otputovali s roditeljima na turneju, ponajviše jer i sami imaju školskih obaveza.

A ko onda, dok Kate i William putuju po karipskim otocima, brine o njihovoj djeci? Osoba od najvećeg povjerenja vojvode i vojvotkinje od Cambridgea zasigurno je i dadilja njihove djece, Maria Teresa Turrion Borrallo, koja je svoju stručnost odavno opravdala u kraljevskoj porodici.

Naime, Maria Teresa Turrion Borrallo za njihovu porodicu radi otkako je princ George napunio osam mjeseci, a među preporukama, kada je dobijala posao, zasigurno je pridonijela i diploma s prestižnog koledža Norland u Bathu. Dadilju smo već imali prilike nekoliko puta vidjeti na službenim kraljevskim događanjima kako brine o najmlađima, poput onog na Trooping the Colour.

No, gospođica Borrallo nije jedina koja brine o Georgeu, Charlotte i Louisu dok nema njihovih roditelja. Da im ništa ne nedostaje brine i njihova baka, Kateina majka Carole Middleton, koja osim troje unučadi starije kćeri, ima još dvoje od mlađe, Pippe.

Kako je već vitalna baka svojedobno otkrila, s unucima obožava trčati po brdima, penjati se po drveću, ali i spuštati niz tobogane.

– Dok god ću to moći, tako ću provoditi vrijeme s njima. Kuhamo zajedno, plešemo, vozimo bicikle.

Inače, George, Charlotte i Louis jako su vezani uz djeda Michaela Middletonea, koji im isto tako zasigurno ugađa kako bi im vrijeme bez roditelja čim brže prošlo.

Izvor: tportal.hr

(S.P.)

Pročitajte još