Poput princeze iz bajke: Kate zablistala na gala večeri na Jamajci u smaragdnoj haljini

Piše: Redakcija

Večeru je kraljevskom paru priredio guverner Jamajke u King‘s Houseu, njegovoj rezidenciji u Kingstonu, a ovo je bio najglamurozniji događaj na njihovoj karipskoj turneji do sad.

Nakon dana uživanja u neformalnim druženjima i opuštenim zanimacijama kraljevski par princ William i Catherine, vojvotkinja od Cambridgea uživali su i na svečanoj večeri s državnim vrhom Jamajke koja je organizirana u čast kraljice Elizabete II. i njenog dijamantnog jubileja. Kate Middleton je nakon živopisnih kreacija u kojima je nesputano uživala u zanimljivostima karipskih zemalja zablistala u smaragdnom izdanju – bajkovitoj večernjoj haljini od tila i svjetlucavih kamenčića.

Vojvotkinja je izgledala kao princeza iz bajke u vrlo formalnom izdanju. Smaragdna haljina kao glavni materijal ima nježni til, koji u slapovima pada do poda. Strukirana kreacija ostavlja otkrivena ramena, koja su ipak zaklonjena od pogleda, upravo ukrasima od tila. Sredinu haljine krase brojni smaragdni kamenčići. Kate je za tu prilike podignula kosu u elegantnu punđu, a nakitom koji je pratio tu smaragdnu priču poslala je posebnu poruku.

Večeru je kraljevskom paru priredio guverner Jamajke u King’s House, njegovoj rezidenciji u Kingstonu, a ovo je bio najglamurozniji događaj na njihovoj karipskoj turneji do sad.

Vojvotkinja je za ovu priliku odabrala haljinu svoje omiljene britanske dizajnerice Jenny Packham, koja ju je napravila po mjeri isključivo za Catherine. Supruga princa Williama nosila je neprocjenjive dijamante posuđene od kraljice.

Naušnice i narukvica iz kraljicine smaragdne kolekcije, osim toga na haljini je istaknula i dva ordena – kraljevski porodični orden kraljice Elizabete II i medalju Viktorijanskog reda.

Amblem s kraljicinim likom Kate je nosila prvi put.

Izvor: gloria.hr

(S.P.)

Pročitajte još