Dianina prijateljica otkrila šta bi ona mislila o Meghan da je živa: Svidjela bi joj se samo jedna stvar

Piše: Azra

Diana ne bi bila ‘velika obožavateljica’ Meghan Markle’, rekla je bivša prijateljica princeze od Walesa na 25. godišnjicu njene smrti.

Tina Brown rekla je kako misli da bi Diana bivšu glumicu vidjela kao nekoga ko ‘usmjerava Harryja u smjeru koji nije dobar’ za princa.

Gospođa Brown je dodala: ‘Mislim da Diana ne bi bila Meghanina velika obožavateljica kako možda i sama Meghan zamišlja.’

Govoreći za Daily Beast, dodala je da bi Diana također bila ‘oduševljena’ da je njen sin upoznao suprugu zbog koje bi ‘bio sretan’.

– Bila bi oduševljena, pružila bi veliku podršku da se neko miješane rase pridružio kraljevskoj porodici jer je Diana bila tako inkluzivna, dodala je.

Gospođa Brown je ranije rekla da je Megxit utjecao na kraljevsku porodicu, rekavši da su ‘još uvijek zabrinuti’ i ‘samo zbunjeni’ zašto su se odnosi sa Sussexima odjednom pogoršali.

Diana je iznenada poginula u prometnoj nesreći 31. augusta 1997., kada je imala 36 godina – a Williamu i Harryju samo 15 i 12 godina.

Braća su jučer privatno odala počast princezi Diani, na 25. obljetnicu njene smrti, a ne zajedno u javnosti kao prethodnih godina.

Izvor: story.hr

(S.P.)

Pročitajte još