Louis privukao pažnju pri dolasku u novu školu, nije dao Williamu da ga drži za ruku

Piše: Azra

Princ George, princeza Charlotte i princ Louis krenuli su u novu školu. Njihovi roditelji, princ William i vojvotkinja Kate Middleton su ih dopratili na prvi dan nastave.

Fotografi su ih snimili prilikom njihova dolaska, a pažnju je privukao najmlađi princ, četverogodišnji Louis. Naime, ako je suditi prema fotografijama, Louis nije htio da svi vide kako ga tata William vodi za ruku, već samo mama Kate, pa mu ju je uporno odbijao pružiti i ignorirao ga je.

– Bili su jako uzbuđeni zbog škole, vidjelo se to čim su izašli iz automobila. Sve je bilo jako opušteno i oni su divna djeca, izjavio je izvor blizak kraljevskoj porodici za Daily Mail.

Naime, prince George, princeza Charlotte i princ Louis pohađat će školu Lambrooke u Berkshireu koja se nalazi u blizini Adelaide Cottagea, novog doma kraljevske porodice u Cambridgeu. William i Kate donijeli su odluku o selidbi u Adelaide Cottage kako bi bili bliže kraljici Elizabeti, a odluku su navodno snažno podržala djeca. Kuća se nalazi u Windsor Home Parku, istočno od dvorca Windsor.

William i Kate godišnje će potrošiti 53 hiljade funti na obrazovanje svoje djece, prenosi The Mirror.

Školski prostor uključuje privatni voćnjak, šumsko područje, igralište za golf i bazen od 25 metara, a učenici se mogu okušati u kriketu i polu. Privatnu školu pohađa 620 učenika, a ravnatelj škole izjavio je kako su oduševljeni dolaskom djece te da se vesele izražavanju dobrodošlice kraljevskoj porodici i novim učenicima u njihovu školsku zajednicu.

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još