Lady Amel Windsor pokorila modni svijet: Najljepša, ali i najbuntovnija članica britanske kraljevske porodice

Piše: I. H.

Jedna od članica britanske kraljevske porodice, Lady Amel Windsor, redovno svojim izgledom i stilom privlači ogromnu pažnju.

 

Zbog svog izgleda, mnogi su je prozvali najseksepilnijom i najbuntovnijom članicom kraljevske porodice, i to zbog tetovaža, ali i ponašanja u javnosti.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mel 🍯 (@amelwindsor)

Lijepa Amel Windsor, tek je napunila 28 godina, a već se uveliko bavi modelingom i bila je na naslovnicama mnogih prestižnih modnih magazina. Zahvaljujući ljepoti 2016. godine je krasila naslovnu stranu čuvenog magazina “Tatler”, a ispod njene fotografije je pisalo – “Najljepša članica kraljevske porodice”.

 

 

Amelija u svakom smislu iskače iz načina života koji je karakterističan za kraljevsku porodicu. Dok ostali članovi izbjegavaju korištenje društvenih mreža, njen profil na Instagramu ima cijelu vojsku pratilaca.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mel 🍯 (@amelwindsor)

Amelia pokazuje sklonost eklektičnom stilu i eksperimentisanju s odjećom čime ova ljepotica postavlja nove standarde odijevanja britanske kraljevske porodice.

Ona i prinčevi Harry i William su rođaci u trećem koljenu, budući da je ona kćerka Georgea Windsora, grofa od St. Andrewsa, i učiteljice historije Sylvane Tomaselli, i unuka vojvode od Kenta.

 

Mlada Amelia se još ističe od kraljevske porodice po tome što ima tetovaže, prvu tetovažu tri medvjedića posvetila je svom bratu i sestri, u međuvremenu ih je uradila još nekoliko. Ima i jednu malu na rebrima, čije je značenje samo njoj poznato. Također, često se u javnosti pojavljuje sa alkoholom u rukama, što nikako nije osobina kraljevske porodice.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mel 🍯 (@amelwindsor)

Kao manekenka, Amelija Windsor je radila za agenciju “Storm”, u kojoj su nekada radile i Kate Moss, kao i Cara Delevingne, ali to ne znači da je zapostavila obrazovanje. Studirala je francuski i italijanski na Univerzitetu u Edinburgu, a godinu dana je provela radeći za dizajnera Azzedinea Alaia, pa je bila na praksi kod slavnog Bulgarija, piše Daily Mail.

 

 

Pročitajte još