Slavna pjevačica odbila Kate Middleton: Ima pametnijeg posla

Piše: I. H.

Da su godine samo broj, dokaz je i slavna američka 77-godišnja pjevačica Dolly Parton koja je i u tim godinama toliko posvećena karijeri, da nije imala vremena ni za kafu sa princezom od Walesa.

Naime, prilikom njene posjete Londonu radi promocije albuma, Kate Middleton pozvala je slavnu pjevačicu na druženje, koje je ista bez imalo zadrške odbila.

Iako Kate sigurno nema puno iskustva sa odbijanjem za druženje, ovaj put je njen poziv na “šoljicu kafe” Parton odbila, uz izgovor da ima “pametnijeg posla”.

Naime, slavna country pjevačica i u dobi od 77 godina posvećeno radi na karijeri i promociji svog prvog rock albuma pa je usred svih obaveza morala reći ‘ne’ čak i budućoj kraljici.

 

“Ovaj put sam čak dobila pozivnicu da svratim na čaj s Kate, ali ni za to nisam imala vremena. Mislim da je vrlo lijepo i simpatično što me pozvala i rado bih se odazvala u nekoj drugoj prilici. No, ona neće promovisati moj novi album, pa sam morala odbiti!”, rekla je u svom šaljivom stilu Dolly Parton za BBC Radio 2.

Princeza od Walesa tako je dobila odbijenicu kojoj se nije nadala, a izgleda da će za susret sa slavnom pjevačicom morati imati nešto više strpljenja.

Naime, uvijek dobro raspoložena Parton požalila se kako trenutno nema vremena čak ni za šetnju Londonom, ali da ne planira smanjiti količinu obaveza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dolly Parton (@dollyparton)

“Nikada se ne bih penzionisala. Nadam se da ću se jednog dana samo srušiti na bini usred pjesme, nadam se one koju sam ja napisala. Tako bih željela otići.”, zaključila je u intervjuu za Greatest Hits Radio.

Pročitajte još