Opet zakuhao s porodicom: Princ Harry otkrio da je bio zapostavljen od djetinjstva

Piše: I. H.

Netflix je princu Harryju i Meghan Markle platio 80 miliona dolara za novi dokumentarac u kojem vojvoda od Sussexa otkriva koliko mu je teško bilo odrastati bez podrške porodice.

U novom Netflixovom dokumentarcu ‘Heart of Invictus’, princ Harry otvorio je novu ‘frontu’ s kraljevskom porodicom, optužujući ih za zanemarivanje kada se vratio iz Afganistana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rach & Iris. (@prinz_arch_lili)

 

Kada se Harry 2008. godine vratio se s vojne misije, navodno nije imao nikoga u porodici ko bi mu pomogao pomoći nositi se s doživljenim traumama.

“Nažalost, kao i mnogi od nas, prvi put kada pomislite o odlasku na terapiju jest u trenucima u kojima ležite na podu u fetalnom položaju, želeći da ste se ranije pozabavili svojim problemima. I to je nešto što sam želio promijeniti”, rekao je Harry.

Novi dokumentarac, koji je od danas dostupan na Netflixu, zasad samo u Americi, Harryju i Meghan donio je vrtoglavih 80 miliona dolara zarade, a sastoji se od pet epizoda.

Harry se u njemu predstavio kao otac dvoje djece, vlasnik psa, suprug i pokrovitelj Invictus Games Foundationa, zaklade koja pomaže ratnim veteranima u psihološkom oporavku.

 

On je, i ovom prilikom, istakao s koliko se poteškoća nosio kad je ostao bez majke u dobi od 12 godina.

“Ni tada nisam imao podršku. Ni porodice, niti stručnjaka koji bi me mogao savjetovati i objasniti mi šta se sa mnom dešava.”

Princ Harry i Meghan Markle polažu velike nade u uspjeh novog dokumentarca nakon što im je u junu otkazan unosan podcast na Spotifyu, a serijal ‘Harry & Meghan’ nije doživio pozitivne kritike u mjeri kojoj su se nadali

Pročitajte još