Princeze Charlene i princ Albert pojavili se zajedno u javnosti nakon dugo vremena: Odgovor na glasine o bračnoj krizi

Piše: L. K. P.

Monegaški kraljevski par zajedničkim pojavljivanjem u javnosti pokušao je ušutkati glasine o bračnoj krizi. Princ Albert i princeza Charlene od Monaka pojavili su se zajedno u javnosti, prvi put nakon bala Crvenog križa krajem jula.

Monegaški vladar i njegova supruga podržali su otvaranje prve javne televizije u svojoj kneževini – TV Monaco, čiji će se programi uglavnom baviti okolišem, aktualnostima, sportom i lifestyleom.

Princ Albert rekao je novinaru MonacoTV-a:

„Vrlo sam ponosan što sam ovdje s princezom Charlene kako bismo pokrenuli ovu prekrasnu avanturu, ovaj TV kanal koji će proširiti važnost ove kneževine u cijelom svijetu. I siguran sam, s obzirom na to koliko je ovo moderno, da će biti vrlo kvalitetan program, što je važno za stanovnike Monaka, ali i za sve one koji vole kneževinu i rivijeru diljem svijeta, tako da je veliko zadovoljstvo biti ovdje.”

Charlene je tek kratko dodala: ‘Čestitamo – i sve najbolje u budućnosti’. Kanal u državnom vlasništvu, koji se prvotno zvao Monte-Carlo Riviera TV, trebao je biti pokrenut krajem 2022., a uoči pokretanja preimenovan je u TVMonaco.

Posljednjih sedmica u evropskim medijima pisalo se kako Charlene živi u Švicarskoj i viđa supruga Alberta samo ‘po dogovoru’.

Charlene je također izbrisala svoj Instagram profil prošlog mjeseca, što je dovelo do daljnjih pitanja. Izvor blizak paru rekao je francuskim novinama Voici da su bivša olimpijska plivačica i monegaški princ samo ‘ceremonijalni par’ te da se zajedno pojavljuju u javnosti samo kako b ispunili protokolarne dužnosti.

Sredinom septembra ‘najtužniju princezu na svijetu’ čeka novo putovanje i povratak u domovinu. Charlene će naime otputovati u svoju rodnu Južnoafričku Republiku kako bi prisustvovala sportskom natjecanju Water Bike Challenge, koje nastoji promicati vrijednosti kao što su solidarnost, trud i poniznost, a organizira ga njezina dobrotvorna zaklada. Ovo je Charlenein prvi posjet Južnoj Africi otkako je u maju 2021. dobila tešku infekciju uha, nosa i grla, zbog čega je provela šest mjeseci u svojoj domovini.

Pročitajte još