Princ Harry proslavio 39. rođendan: Njemačko osoblje restorana oduševljeno kraljevskim parom

Piše: I. H.

Princ Harry proslavio je svoj 39. rođendan u Düsseldorfu gdje trenutno boravi sa svojom suprugom dok se održavaju Invictus Games, čiji je osnivač i pokrovitelj. Povodom rođendana, svoju suprugu i par prijatelja odveo je na večeru u tradicionalnu njemačku pivnicu gdje su uživali u domaćoj hrani i kvalitetnom pivu, a na kraju je kao iznenađenje stigla i slavljenička torta.

Kako svjedoci tvrde, na stolu je bilo obilje kobasica, bečkih šnicli, svinjske koljenice, pečenog i pire krompira, crvenog kupusa… i naravno pive. Tako je izgledala sinoćnja proslava 39. rođendana princa Harryja u tradicionalnoj njemačkoj pivnici “Im Goldened Kessel” u centru Düsseldorfa.

Osoblje restorana, Harryja i Meghan opisalo je kao simpatičan i ljupki par, a dodali su kako ih je slavljenik nagradio dobrom napojnicom. Indirektno su otkrili i kako je Harry uz obilnu večeru popio šest velikih piva dok je njegova supruga popila samo jedno. Veliko veselje za stolom izazvala je rođendanska torta koja je stigla slavljeniku kao iznenađenje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Frank Wackers (@frankwackers)

Princ je inače poznat kao osoba koja voli partijati, pa je na slavlje pozvao prijatelje s kojima organizira Igre, a gosti koji su se zatekli u restoranu zamoljeni su da ne fotografišu i ne ometaju veselo društvo.

Oni su se toga i pridržavali, no vlasnica restorana Thea Ungermann i glavni konobar Frank Wackers, koji je posluživao društvo, nisu mogli odoljeti da prinčevski par ne zamole za zajedničku snimku na što su ovi s veseljem pristali. Jer nije baš uobičajeno da im u restoran svraćaju pripadnici neke kraljevske obitelji pa su i zaposlenici restorana bili vrlo uzbuđeni zbog dolaska tako važnih i svjetski poznatih gostiju.

Pročitajte još