Evo koji ruž Taylor Swift ne skida s usana: Zaštitni znak

Piše: L. K. P.

Prepoznatljivi beauty look Taylor Swift koja samo niže uspjehe godinama je vatrenocrveni ruž na usnama.

Ako je nešto njen makeup trade mark, onda su to zavodljiv crveni ruž i precizno nanesen tuš na kapcima. Upravo je crveni ruž klasik te je uvijek aktualan, baš poput crne maskare ili nježnog rumenila na obrazima.

I dok su se ljubitelji NFL-a veselili trijumfu Kansas City Chiefsa, momčadi Travisa Kelcea, njenog novog dečka u kojeg je ludo zaljubljena, čime su si osigurali mjesto u finalu Super Bowla, modni svijet pomno je pratio plavokosu glazbenicu kojoj u posljednje vrijeme sve ide od ruke.

Slavna pjevačica ne samo da je nosila savršenu nijansu crvenog ruža, već joj se i nakon svih poljubaca koje je izmijenila s Travisom nije izbrisao niti je stvorio ikakav nered.

Dakako, društvene su se mreže odmah uzburkale pa je sve zaintrigiralo koji je to ruž otporan na poljupce koristila popularna glazbenica. Čak su i pretraživanja na Googleu njegove točne nijanse eksplodirala i porasla za više od 600 posto. O kojem se ružu radi, otkrila je njezina dugogodišnja vizažistica Lorrie Turk.

Riječ je o Mac Retro Matte Lipsticku u boji Ruby Woo, a među njezinim favoritima su i Velvet Matte Lip Pencil brenda Nars u nijansi Dragon Girl i CoverGirl Exhibitionist u nijansi Hot.

Nakon što pjevačica ili njena vizažista nanesu crveni ruž odgovarajućom olovkom za usne, na red dolazi lukavi trik: papirnatim rupčićem utapka se višak boje, zatim se stavi malo pudera u prahu na rupčić i nježno ga se pritisne na usne. Potom se nanese još jedan sloj ruža i – voilà: usne su savršeno našminkane cijeli dan.

Pročitajte još