Teško mi je prihvatiti broj muškaraca koje je djevojka imala prije mene by dr. Vahida Djedović

Piše: Redakcija

PODIJELI PROBLEM S PSIHOTERAPEUTKINJOM VAHIDOM DJEDOVIĆ

Vahida Djedović je bh. psihoterapeut i u svojoj praksi redovno se susreće i savjetuje mnoge Bosance i Hercegovce kako da riješe ljubavne i bračne probleme



Zamolio sam djevojku da mi iskreno kaže koliko veza je imala prije mene, rekla je četiri ozbiljne i jednu usputnu, teško mi je prihvatiti ovaj broj

„Jedna latinska poslovica kaže Noumen est omen, a znači Ime je znak. Ja to tumačim da nas ime određuje, a moje ime u prijevodu s arapskog znači princ. Osim toga, rođen sam i živim u Vitezu, tako da se sve vrti oko junaštva i kraljevstva. Uz to, moja porodica ima neke kraljevske krvi i sada ja, koji imam trideset pet godina, treba da stanem na čelo te porodice i da se oženim. Imam djevojku s kojom sam tri godine u vezi, međutim, muškarci iz moje porodice imaju kriterije na osnovu kojih jedna djevojka može ući u našu lozu. S tim kriterijima sam odrastao, a ti kriteriji su sljedeći:

  • Najbolje je da je djevojka nevina. A ako nije, onda se ocjenjuje:
  • Odličnom ocjenom, ako je spavala samo s jednim muškarcem ranije;
  • Vrlodobrom, ako je imala dvojicu;
  • Dobrom, ako je imala trojicu;
  • Ako je imala više od trojice, ocjena je nezadovoljavajuća i muškarci iz naše loze ne žene se ovakvim ženama.

Zamolio sam svoju djevojku da mi iskreno kaže s koliko njih je spavala prije mene. Rekla je da je imala četiri ozbiljne i jednu usputnu vezu. Dakle, što se tiče moje porodice, ona nije za našu lozu, ali, s druge strane, moja porodica ne mora ni da zna takav podatak. Međutim, ja znam i teško mi je to da prihvatim. I nekako bih svario trojicu. Ali, petoricu…!? Ne znam šta da radim i nisam pametan. Zato pitam Vas, kao ženu, koliko je to značajno i da li Vi, žene, zaista pravite poređenje?“



Vaše kraljevsko visočanstvo, ako  Vi  vrijednost svoje partnerice mjerite brojem njenih ranijih seksualnih partnera, onda nešto ozbiljno nije u redu s Vašim samopoštovanjem i samopouzdanjem. Niste napisali ništa o tome kakav je Vaš seksualni život i baš se pitam šta to pokušavate da sakrijete. Jer, broj pet govori o kolikom-tolikom iskustvu na osnovu kojeg bi  Vaša partnerica mogla napraviti usporedbu. I Vas također zanima ovo poređenje, a to ste podvukli i u tekstu. Vaš poredak s brojem tri, daje Vam veće mogućnosti da ćete, kao ljubavnik, kotirati do prva dva mjesta. Zato je idealno ako je djevojka nevina. Tada Vas ne može porediti i Vi ste, bez presedana, pobjednik. Najbolji.

Šta mislite zašto je princ iz Pepeljuge svoju izabranicu tražio na osnovu veličine njenog stopala? Imao je fetiš na stopala, a njeno stopalo je bilo malo i dražesno, kako ga je opisao, kada je vidio cipelicu. Cipelu, Freud, poredi sa vaginom, zato je princ vratio jednu sestru koja je odsjekla prste pa je krvarila. To, kako je opisano  crvenilo koje se razlijevalo po bijeloj čarapi, simbolizira gubitak nevinosti, jer princ želi nevinu. Druga sestra je samo krvarila, što upućuje da je imala mjesečnicu. Princ ne želi onu koja ima mjesečnicu. Princ želi djevojčicu.  Dakle, princ iz Pepeljuge ima određene seksualne perverzije i kompleks veličine svog seksualnog organa. Jer, Kineskinjama su lomili stopala kako ne bi bila veća od sedam centimentara, a sedam centimetara je prosječna veličina muškog spolnog organa. Dakle, prinčev je bio sedam centimentara.

Budući da se bojite poređenja, vjerujem da imate problem s veličinom svoga penisa. Ali, tri godine ste u vezi, a Vaša draga Vas još nije ostavila. Ili je ona zadovoljna, ili joj je teško napustiti kraljevsko carstvo.

Osim toga, ako će Vam biti lakše, većina muškaraca brine da li im je muški spolni organ odgovarajuće veličine. Evo šta kaže nauka:

Prosječna veličina u opuštenom stanju je između 7,5 i 10 centimetara, a u erekciji 14 – 15 centimetara. Međutim, ako je manji od sedam centimetara, ne mora odmah da znači da imate mikropenis. Ti manji, u erekciji, znaju narasti više. Ipak, kod većine muškaraca, tačnije oko 90 posto njih je prosječne veličine. Postoji još jedna stvar vezana uz muški spolni organ, ali ženama često važnija od dužine. U erekciji je 12 centimetara, a odnosi se na obim. Ali, ako Vaše kraljevsko visočanstvo ima mikropenis, i to se može ispraviti. Donekle. Naučnici kažu da je najbitnija stvar u vezi sa veličinom, količina krvi koja se sliva u njega. Za takvo što je potrebno dobro uzbuđenje. Osim toga, postoje i razna seksualna pomagala, a bar danas, u 21. vijeku, nije teško povećati bilo što. Plastična hirurgija je toliko uznapredovala, da i mikro može pretvoriti u makro.

I za kraj, izbjegavajte hladna mjesta, jer i fizički zakoni kažu da se sva tijela na hladnoći skupljaju.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti