Kad sam upoznala muža, bio je zgodan, poslovno uspješan i moćan muškarac, ali danas… by dr. Vahida Djedović

Piše: Redakcija

PODIJELI PROBLEM S PSIHOTERAPEUTKINJOM VAHIDOM DJEDOVIĆ

Vahida Djedović je bh. psihoterapeut i u svojoj praksi redovno se susreće i savjetuje mnoge Bosance i Hercegovce kako da riješe ljubavne i bračne probleme



Kad sam upoznala muža, bio je zgodan, poslovno uspješan i moćan muškarac, odmah me osvojio, ali kada je došao red da provedemo noć zajedno, ostala sam šokirana

Inspirisana Vašom današnjom pričom u „Azri“, odlučih da i ja svoj problem podijelim, iako mi skoro niko ne može pomoći.

Imala sam 24 godine kada sam upoznala svog sadašnjeg muža. Zgodan, poslovno uspješan i moćan tridesetosmogodišnjak, odmah je osvojio moje  srce. Romantičan, nježan, neizbježan. Ma, duša od čovjeka.  Kada je došao red da provedemo noć zajedno, ne mogu reći da sam se malo razočarala. Zapravo, ostala sam šokirana. Veličina njegovog „ponosa“ u erekciji, nije bila veća od veličine moga palca. Ipak, na kraju sam doista uživala, jer se potrudio da i ja osjetim neke lijepe trenutke. Nakon nekoliko mjeseci smo se vjenčali, sada imamo dvije kćeri, a ja sam u krevetu tako željna  pravog muškarca. U ovom članku kažete da postoje hirurški zahvati koji mogu učiniti čuda. Negdje sam pročitala da i Hitler nije bio naročito obdaren i da nije volio sex, pa se pitam, da li ovi muškarci koji teže ka moći, kompenzuju svoj nedostatak sa velikim položajem? Zanima me kako da opet razgovaramo o ovome, a da ga ne povrijedim?



Muškarcima se stalno nešto mjeri. I zamjeri. Mjeri im se visina, a zamjeri ako nisu dovoljno visoki. Mjeri im se težina, a zamjeri ako nemaju odgovarajući broj kilograma. Mjeri im se broj postignutih golova, a zamjeri ako ih nemaju. Mjeri im se konto na računu, a zamjeri ako nije pozamašan i sa nekoliko nula. Ipak, ova mjerenja su neznatna u odnosu na mjerenje centimentara njegovog „ponosa“. I jako im se zmjeri ako broj centimentara nije 16.

Neke žene, kada žele napakostiti svom mužu, kažu „mali ti je“, a veličinom se ponose oni muškarci koji nemaju šta drugo da pokažu.

Ipak, ako je tako kako kažete, imate dvije opcije. Uzmite ili ostavite, iako mi se čini da ste Vi već uzeli, jer i prije braka ste znali kako stoje stvari s centimetrima. Kako nema potvrdu svoje muškosti u krevetu, Vaš muž se potrudio da uspije u poslovnom svijetu i vjerovatno je da time kompenzuje svoj nedostatak. Izgleda da Vam ne smetaju njegove nule na računu, ali Vam smeta dužina od šest-sedam centimetara. Ako ste uzeli, a jeste, nađite načina za jedan otvoren razgovor. Kažite mu kako se osjećate i nemojte dozvoliti da zbog toga imate problema. Pokušajte oboje sa Kagel vježbama, koristite poze koje omogućuju dublje prodiranje i češće koristite oralna zadovoljenja.

Naučnici kažu da se „G tačka“ kod žene nalazi na dubini od oko pet centimetara i ispada da dužina njegovog „ponosa“ nije prepreka za dobar seks. Međutim, ženama je važniji obim, a o tome se malo govori.

Brojna istraživanja su pokazala da čak i manji organ  može pružiti zadovoljenje, ukoliko su ostale njegove funkcije zadovoljavajuće. Pri tome se podrazujeva dužina erekcije i obim. Plastični hirurzi mogu produžiti muški organ za nešto veći broj, ali i povećati obim za čak dva-tri centimetra.

Postupak je prilično jednostavan. Traje nešto manje od pola sata, pod lokalnom anestezijom. Hirurg uzima masno tkivo sa dijela na kojem ga ima najviše, a obično je to stomak kod muškaraca. Ubrizgava ga u njegov organ, rukom ravnomjerno rasporedi masno tkivo i postupak je završen.  Pacijent odmah može ići kući, a većina kaže da je postupak sličan sa zubarskom intervencijom. Treba napomenuti da ubrizgavanje masnog tkiva u organ, nema nikakve veze sa potencijom, tako da se ovaj zahvat radi kod muškaraca koji nemaju problem sa erekcijom. Od operacije treba proći pet-šest dana kako bi se ponovo mogle upražnjavati bračne aktivnosti.

Informišite se kod nekog plastičnog hirurga, prikupite sve podatke i dajte prijedlog mužu. Kada Vas upita šta biste željeli za rođendan, Vi mu ponudite gotovo rješenje u kojem se traži samo njegov pristanak, a zauzvrat, Vi možete povećati grudi.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti