Slavni supružnici konačno se vratili kući nakon što su se zarazili Corona virusom

Piše: Redakcija

Prvi holivudski par koji je bio pozitivan na testiranje korona virusa Tom Hanks i Rita Wilson, vratili su se sretno kući iz daleke Australije gdje su, oporavljajući se u karanteni, proveli gotovo dvije sedmice. Tom i Rita u Los Angeles su se vratili privatnim letom, sjajno raspoloženi i sa smiješkom na licu snimljeni su na aerodromu, odakle su se sami automobilom uputili kući. Nakon dijagnoze sve dosad nisu smjeli napuštati Australiju gdje su se zarazili i gdje je Tom snimao novi film o Elvisu Presleyju, u kojem igra ulogu menadžera pokojnog kralja rocka i pukovnika Toma Parkera, no snimanje je trenutno obustavljeno.

– Osjećali smo se malo umorno, kao da imamo prehladu i bolove. Testirali smo se na korona virus i utvrđeno je da smo pozitivni. – napisao je Hanks na društvenim mrežama.

Iz izolacije su se javljali porodici, prijateljima i fanovima putem društvenih mreža, a kako su sami priznali, na sreću, nisu osjećali teške posljedice zarazom. Ipak, sada ih čeka nova izolacija kod kuće jer se virus nezaustavljivo širi SAD-om.

– Hvala svim pomagačima. Brinimo se o sebi i o drugima. Hanx. – napisao je bio Tom na profilu na Instagramu nakon što su on i Rita dobili hiljade poruka podrške.

Slavni par s holivudske A liste je tek dio popisa liste slavnih ličnosti koje su zaražene virusom. Među njima su se našli glumac Idris Elba i njegova supruga Sabrina Dhowre, bivši producent Harvey Weinstein, britanski princ Charles i mnogi drugi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti