Slađana Mandić uživa u majčinstvu: Otkrila koju pjesmu najviše voli sin Noa

Piše: A. Z.

Popularna pjevačica Slađana Mandić, nešto više od dva mjeseca uživa s mlađim sinom Noom, a njihove zajedničke trenutke često objavi na Instagramu. Danas je podijelila video na kojem pjeva sinčiću te tako otkrila koja mu je najdraža pjesma. Naime, Slađa je otpjevala sinu Noi popularni hit Sinana Sakića „Život da stane ne sme“, a melani dječačić s osmijehom i gugutanjem pokazao je mami koliko mu se sviđa ova pjesma.

– Uključite tonove… Pjeva mami svojoj… (na ovu je odreagovao )- kratko je napisala Slađa ispod videa.

Podsjećamo, Slađa ima i starijeg sina Kana, o kojem je govorila za naš magazin krajem šestog mjeseca kada nam je ekskluzivno otkrila da je u drugom stanju, ali i kako je starijem sinu saopćila da u njihov dom stiže mlađi brat.

– Nismo planirali odmah mu reći, nego da to bude u momentu kada se moj stomak bude počeo nazirati. Međutim, pošto je meni bilo veoma loše, dijete je bilo zabrinuto, a mnogo je vezan za mene i vrlo emotivan, te je osjećao da mene nešto muči. Onda sam mu pokušala objasniti da je mama malo bolesna. Vidio je da to ne prestaje i pitao za razlog pa sam mu rekla da mama čeka bebu i da je zbog toga loše, a onda mi je simpatično rekao: „Jao šta ta beba radi mami“. Bio je malo zbunjen, međutim, prihvatio je bolje nego što sam očekivala. On se raduje svim srcem i uz mene je, mazi stomak i ljubi. Nije što je moje dijete, ali imam dječaka koji je za poželjeti u svakom smislu. Osobine koje posjeduje kao malo stvorenje, nekad kažemo da je kao neki mali čovjek, tako je predivan, razuman. Mnogo se raduje i o svemu pričamo s njim, dijelimo i mislim da je važno da je upućen u svaki segment. Sada mu već teško pada i pita me koliko ću biti u bolnici, koliko mene neće biti. To ga malo brine, ali generalno je zaista zrelo sve ovo dočekao.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti