Ljepotica koja ne koristi botoks: Zbog čarobnog napitka Salma izgleda 30 godina mlađe

Piše: Preuzeti tekst

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BuMdSmrFULJ/

Jedna od najpopularnijih ali i najljepših glumica Hollywooda već uveliko gazi šestu deceniju, a mnogi su nestrpljivi da saznaju koje moćno oružje Salma koristi za efikasno „ubijanje godina”. Ispostavilo se da zgodna glumica ima jednostavan recept za podmlađivanje koji je svima dostupan, a što je najvažnije, veoma lako se pravi.

Sastojci ovog magičnog napitka djeluju veoma brzo ukoliko ga reodvno i predano koristite kao što to čini neodoljiva filmska glumica. Zbog četiri korisne namirnice iz kuhinje iz ovog čarobnog napitka nije koristila botoks.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Zgodna glumica istakla je u svom video-prilogu da je napitak baziran isključivo na vitaminu C, pa su prve i osnovne namirnice za ovu energetsku bombu sočne i zdrave narandže. Osim toga, tu je i kraljica svih zdravih napitaka – kurkuma koja posjeduje blagotvorno dejstvo na organizam, ali i ljepotu uopšte.

U smjesu narandže i kurkume Salma dodaje i crni biber, koji osim toga što daje pikantnost, ubrzava i metabolizam. Ukoliko ne volite biber, kao zamjenu možete koristiti čili papričicu ili đumbir. Tu je i pasji trn, biljka koju koriste dame koje žele da poboljšaju izgled svoje kože i učine je elastičnijom. Zašto? Ova biljka obiluje vitaminima C i B12, sadrži veliku količinu kolagena i ima ogromnu regenerativnu sposobnost. Preparati od pasjeg trna se dobro podnose i u terapeutskim dozama nemaju nikakva toksična dejstva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Izvor: Story.rs 

Pročitajte još