Inspiracija za moderna kupatila za svaki dom

Piše: Redakcija

Nakon obaveza svako zaslužuje odmor, a najbolje se možemo opustiti tuširanjem ili kupkom u kadi.

Opuštanje mišića u toploj vodi i miris svježine koji prolazi zrakom dok se tuširamo je neprocjenjiv je. Moderni materijali, pregršt svjetla i pravo spa iskustvo zajamčeni su u prostorijama koje su prikazane na fotografijama u nastavku, a koje vam mogu poslužiti kao nadahnuće prije iduće renovacije vaše kupaonice.

Dojmljiva rasvjetna tijela, upečatljivi uzorci, divni materijali poput mramora i kamena, drvo i pomno odabrani detalji u kupaonici pretvorit će ju u pravu oazu za opuštanje u kojoj ćete rado provoditi svoje vrijeme.

Također, bez obzira da li ste jutarnji ili noćni tip, ono što napravite nakon buđenja može utjecati na vaš osjećaj sreće, kreativnosti i produktivnosti tokom cijelog dana, a mali jutarnji rituali poput umivanja, ispijanja jutarnje kave, vježbanja ili tuširanja bitan su element života svakog pojedinca.

Pritom, nikako ne treba zanemariti niti izgled prostora u kojem započinjemo dan, pa će nam tako uredan i čist dom u kojem je sve na svojem mjestu olakšati spremanje na posao, bez puno stresa, kao i moderno uređeno kupatilo.

 

Priredila: E.Dž.

Pročitajte još