Zelena je hit u svakoj kombinaciji

Piše: L. B.

Zelena u kombinaciji s neutralnim bojama, uključujući crnu ili zlatnu, uvijek izgleda predivno. Svježa i živahna zelena može se opisati kao neutralna prirodna boja, jer priziva prve proljetne dane. Svoje modne kombinacije uparite s drugim neutralnim bojama poput bež ili ostalih nijansi smeđe.

Zelena se nosi u svim varijantama i pogodna je za sva godišnja doba. Svijetle zelene nijanse idealne su za proljeće ili ljeto, a tamnije nijanse poput maslinaste, boje šume i smaragda, za zimske svadbe i događaje. Zelena je hit boja godine koju biste trebali imati u svom ormaru, a mi predlažemo kako je kombinirati da biste izgledali poput svjetskih dama

U kombinaciji sa smeđom

 

Maslinasta i bordo

Dramatična je i intenzivna kombinacija dviju prilično jesenskih nijansi. Kombinirane, maslinasta i bordo dobro se kontrastiraju, tako da vaša odjeća ima dubinu, ali boje nisu previše jarke, što vašu kombinaciju čini lijepom i ne previše napadnom.

Zabavno i optimistično s pink

Ukoliko čujete prijedlog zelene i pink boje, vaša bi prva reakcija mogla biti: “Stvarno?”. Ali da, ta se kombinacija stalno događa u prirodi. Od svih uparivanja boja, pink je najsvježija i najradosnija. Boje su često odgovorne za način na koji se osjećamo. Odaberite ovu kombinaciju za vjenčanje svojih prijatelja ili na dan kada želite zablistati sami od sebe.

 

Klasično plava

Mnogi vjeruju da se plava i zelena nikad ne smiju vidjeti zajedno, ali ovo pravilo vrijedi samo kada su ton i nijansa slični. Možda ne biste željeli pomiješati tamnu plavu s najdubljom tamnozelenom, ali spojite li kontrastne tonove, kombinacija može biti čarobna.

Isprobajte zelenu s tamnoplavom, lapis plavom, safirnom, kraljevskom i kombinacija je definitivno da se glave okrenu.

Pročitajte još