Genijalan trik Gigi Hadid učinit će tvoje usne punijima za nekoliko sekundi

Piše: Redakcija

Iako se povukla u privatnost od kada je postala majka bebe Khai, Gigi Hadid polako se vraća na svoje radne zadatke i dijeli s nama trenutke sa seta u New Yorku. Gigi se koristi društvenim mrežama kako bi nas redovno obavještavala o svojim trenutnim radnim projektima i beauty trikovima i upravo je podijelila genijalan trik koji jedva čekamo isprobati.

Na Instagram objavi koji je manekenka podijelila, može se vidjeti kako je njezina MUA, Erin Parsons, uljepšava na snimanju za Maybelline.

U videu vidimo kako Erin koristi boju olovke za usne koja je djelić nijanse tamnija od prirodne boje Giginih usana, a zatim kistom klizi oko linije usana. Iako je četkica nekonvencionalno veća od onoga što većina ljudi koristi, kao što potvrđuje i videozapis, takva četkica izvodi trik pokrivajući veću površinu usana brže od manje četke.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gigi Hadid (@gigihadid)


Neutralna boja usana – bez grubih linija – čini da joj usne izgledaju dvostruko veće (i potpuno prirodno, naravno).

Gigi je snimke sa seta objavila nakon što je prošle sedmice imala izlet na modnoj pisti samo šest mjeseci nakon rođenja kćerkice, i izgleda fenomenalno. Kao što njeni pratitelji već znaju, Gigi i njena djevojčica brzo su postale omiljena slavna ‘mama i kćer dvojac’ – i polako otkrivamo njihov život na osamljenoj farmi Yolande Foster.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gigi Hadid (@gigihadid)

No, u oštroj suprotnosti s njenim ugodnim, relativno privatnim novim životom seoske šik mame, 25-godišnjakinja se tokom modne sedmice epski vratila na pistu za Versace. Samo šest mjeseci nakon porođaja, ljepotica je izašla na modnu pistu zajedno sa sestrom Bellom i kolegama, modelima Irinom Shayk i Precious Lee na nesumnjivo najzvjezdaniju modnu pistu ove sezone.

Dobrodošla nazad, Gi!

Izvor: Miss7

(I.J.)

 

Pročitajte još