Poznati Bikovi: U svijetu ljubavi

Piše: Redakcija

Australska glumica Cate Blanchett  rođena je 14. maja 1969. u znaku Bika. Oduvijek je plijenila pažnju svojim šarmom i jedinstvenim stilom glume. Dobitnica dvaju Oscara izjavila je jedne prilike da ju je teško djetinjstvo koje je provela u siromaštvu naučilo da cijeni sebe i sve što je stekla u životu.

A, ako je žena vaših snova rođena u znaku Bika, onda se naoružajte strpljenjem i počnite da joj se taktično udvarate. Ne odgovaraju joj žestoke strasti, kao ni grubi ili pristup na bazi prijateljstva. Veoma je senzualna, pa se opredjeljuje za odlučne, konkretne muškarce, koji su istovremeno nježni i pažljivi. Sve je još bolje ako imaju dobar račun u banci.

Prava je majstorica ljubavi, pa dobro zna i igru predavanja. Pretvarat će se da je odbojna i ohola, pokazat će neodlučnost, a zapravo je sve to samo žudnja da, malo-pomalo, “položi oružje”. Nemojte žuriti, ostavite joj vremena da se privikava, jer kada se odluči, onda je to zauvijek. Traži pravog muškarca, jer zna da je ona prava žena i time se ponosi.

Skoro nikada se neće pretvarati da je slaba kako bi postigla svoj cilj. Prihvata ljude onakvima kakvi jesu, a u komunikaciji je direktna i jednostavna. Najčešće, ima blagu narav. Ipak, ponekad može eksplodirati, ako je partner požuruje. Kada naiđe na osobu koja joj se sviđa, ona to nedvosmisleno i pokazuje. Žena rođena u znaku Bika živi za veliku ljubav.

Ako je sigurna da je našla pravog partnera, teško ga ispušta iz vida. I, upravo to je jedna od njenih najvećih slabosti. Skoro “preko noći” postaje posesivna i ljubomorna. Inače je odlična majka, besprijekorna domaćica i sjajna ljubavnica. Ljubav od nje stvara osobu koja je perfektna u partnerskim i porodičnim dužnostima, kao i u poslovnim relacijama i karijeri.

Pročitajte još