Porodična idila: Luksuzne vile Cristiana Ronalda

Piše: E.Dž.

Cristiano Ronaldo je jedan od najboljih fudbalera svijeta u posljednjih 15 godina. Njegova postignuća su mu donijela milione maraka. Svoj luksuz dijeli s četvero djece i zaručnicom Georginom Rodriguez

 Raskoš u Italiji

Sretna porodica slavnog nogometaša  živi u Italiji otkako je Ronaldo potpisao ugovor s „Juventusom“, te završio jedno veliko poglavlje s kraljevskim klubom „Real Madridom“.

Međutim, njegov dom nije jedini luksuz koji Ronaldo ima. Voli trošiti na nekretnine, pa je tako uložio u prelijepu vilu za odmor koja vrijedi 15 miliona eura.

 Vila u Španiji

Ronaldo ima,između ostalih, i kuću za odmor u Španiji. Vila se nalazi u ekskluzivnoj luksuznoj novogradnji od osam privatnih vila naziva „The Heights“.

Zatvorena zajednica smještena je uz golf igralište La Resina, a lokalno je sve poznatija kao „Superstars Cul de Sac“.

Sama vila je monolitna građevina čistih modernih linija i oštro bijele fasade, koja se vješto suprotstavlja bistroj plavoj okolici okeana.

Visoki stropovi i prostrani panoramski prozori osiguravaju dovoljno prirodnog svjetla koje ispunjava dnevne prostore otvorenog plana, dok elegantno plutajuće stepenište povezuje dva nivoa.

Prostrani glavni apartman može se pohvaliti masivnom garderobom za sve one fudbalske kopačke, vlastitom kupaonicom i, naravno, očaravajućim pogledom na more.

Pročitajte još