Farmerke i dobar top su nenadmašan spoj

Piše: I.J.

Farmerke su komad koji spaja ljude najrazličitijih modnih stilova, vječne s jedne strane, a s druge komad koji iz sezone u sezonu stvara novi trend – dovodeći u žižu novi najpopularniji kroj jeansa. No, jednako kao što su farmerke bezvremenski komad koji će ti poslužiti za mnoštvo prilika, jednako je tako bezvremenska i svuda primjenjiva kombinacija farmerki i jednostavnog topa.

 

Farmerke + top golih ramena

Topovi golih ramena oličenje su ljetnog stila. Daj im prednost kao što je to učinila Anne-Laure Mais s izbijeljenim traperom i crnim cipelama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Adenorah ♏️ (@annelauremais)

Farmerke + seksi negliže

Ova će kombinacija zasigurno podići bilo koji outfit. Zašto ne bi odabrala svilenkasti seksi negliže i bezvremenske poderane traperice za ženstvenu kombinaciju? Samo dodaj otvorene sandale s petom i spremna si za vruće ljetne večeri i koktele.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sabina Socol (@sabinasocol)

Farmerke + marama-majica

Stajling koji će riješiti odluku što odjenuti i za dnevnu šetnju i za noćni izlazak. Izaberi od uskih traperica, izblijeđenih i savršenih za ljeto, preko onih poderanih na koljenima do širokih farmerki i uz njih odjeni popularnu marama-majicu za vrhunski izgled.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Monikh Dale (@monikh)

 

Farmerke + prozirni gornji dio

Farmerke i lijep top uvijek su nam omiljeni dress code – ako bi umjesto haljine, već bi radije željela obući farmerke upravo smo ti dali rješenje za kojim ćeš posezati iz godine u godinu. Bilo da ideš u novi restoran, u grad s djevojkama ili na najveći koncert u godini – kombinaciju s prozirnim ili topom prozirnih rukava možeš “isfurati” i za svečane prilike.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lucy Williams (@lucywilliams02)

Farmerke + bandeau top

Čini se da se bandeau topovi, uski i seksipilni vraćaju, a ovog ljeta posebnost su im zanimljivi načini “vezivanja” odnosno razne trakice dodane ovom poznatom komadu. Minijaturni topić odjeni s voluminoznim farmerkama stusnutim oko članaka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Anne-Victoire Lefevre (@vikilefevre)

Pročitajte još